Poceni zimske in letne gume
Poceni zimske in letne gume


Ob nakupu gum vam nudimo montažo po ugodni ceni.

POMEMBNO:
Preberite si priporočila o starosti pnevmatik.

Informacije na email info@pocenigume.net (odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času). Zimske oz. letne gume lahko prevzamete osebno in sicer samo s fotokopijo potrdila naročila s spletne trgovine, prevzem pa je možen na naslovu Obrtniška ulica 4, 8210 Trebnje.

Smo podjetje, ki ima dolgoletno tradicijo s prodajo pnevmatik ter platišč. Naši začetki segajo že v leto 1970. Pri nas dobite zimske in letne gume vseh dimenzij in proizvajalcev. Poleg tega pa nudimo še ostale storitve:

   Prodajamo zimske in letne gume
   Prodajamo aluminijasta ter kovinska platišča
   Polnimo pnevmatike s plinom (SECUR PNEUS)
   Prodajamo traktorske pnevmatike
   Nudimo montažo in centriranje pnevmatik
   Izvajamo elektronsko lasersko nastavitev podvozja
   Popravljamo avtoplašče in platišča
   Sezonsko shranjujemo zimske in letne gume ter platišča
   Chip tuning
   Nudimo predelavo vozil na plinski pogon
   Trgovina z rezervnimi deli
   Servis vozil
   Polnjenje klimatskih naprav ter servis
 
Smo tudi pooblaščeni reklamant za različne proizvajalce za zimske in letne gume.

Spletna stran poceni gume je pravi naslov za nakup in garancijo storitve za katero se boste odločili.
Sezona nakupa in menjave pnevmatik je pred vrati. Ne odlašajte predolgo in si izberite kvalitetne ter poceni letne gume. Na zalogi pestra izbira pnevmatik različnih proizvajalcev. Zimske in letne gume blagovnih znamk Sava, Goodyear, Dunlop, Fulda, ...
Kako izbrati ustrezne letne gume za vaše vozilo?

Izbor kakovostnih zimskih gum je zelo pomemben – pnevmatike so namreč edini stik, ki ga ima vaše vozilo s cestiščem. Ohranjene gume z odličnim profilom lahko bistveno vplivajo na vašo varnost, preprečijo zdrs s ceste ter splošno izboljšajo vaše udobje med vožnjo.

Za začetek naj vas opozorimo, da je letne gume z zimskimi potrebno zamenjati do 15. novembra. Če imate namen uporabiti kar tiste iz prejšnje sezone, preverite njihov profil. Če je le-ta plitkejši od 3 mm, gume žal niso več primerne za uporabo.

Pred samim nakupom novih, najprej preverite dimenzije oz. velikost pnevmatik, ki so na vašem vozilu že nameščene. Izberite letne gume enakih dimenzij kot so originalne. Informacijo o velikosti boste našli na bočni strani obstoječe gume. Pri izbiri novih gum je tako najbolje, da se držite kar navodil proizvajalca vašega avtomobila.

Odločite se lahko tudi za vgradnjo večjih pnevmatik, vendar se je v tem primeru priporočljivo obrniti na strokovnjaka. Sicer letne gume (pa tudi zimske) večjih dimenzij povečajo površino gume, ki je v stiku z vozno površino, kar vpliva na odzivnost vozila ter boljše upravljanje skozi ovinke, vendar pa je vožnja s takšnimi pnevmatikami običajno težavnejša. Če želite optimizirati vaše vozne pogoje vam zato svetujemo, da se držite predpisanih vrednosti vašega vozila.

Pozorni bodite tudi na to, da se bodo izbrane letne gume ujemale z najvišjo dovoljeno hitrostjo ter težo vašega vozila (indeks nosilnosti gume). Letne gume se med seboj razlikujejo tudi po hrupu, ki ga povzročajo med vožnjo, oprijemu na mokri površini ter porabi goriva.

Za konec velja opozoriti še, da enake zahteve ter pogoji veljajo tudi za vozila s štirikolesnim pogonom, le da je le-ta v vsakem primeru najbolje opremiti s štirimi popolnoma enakimi pnevmatikami (model, profil, itd.).