LETNE GUMESi želite brezplačen oddih na morju v prekrasni vili z bazenom?

Sodelujte v naši nagradni igri in z malo sreče boste prav vi srečni nagrajenec, ki bo letošnji dopust preživel v tej prekrasni vili. Na otoku Krk se nahaja luksuzna Villa Viola, kjer lahko počitnikujete skozi vse leto, nekdo izmed vas pa bo imel priložnost preživeti brezplačni dopust za 4 osebe.
NAGRADNA IGRA JE KONČANA


Izmed vseh sodelujočih je žreb izbral
srečno nagrajenko, to je Silvija Geršak. ČESTITAMO!Sodeluj v nagradni igri


Glavna nagrada naše nagradne igre je torej apartma Lavanda (za 2 odrasli osebi in 2 otroka). Torej, brezplačen oddih za 2+2 oseb, 4 nočitve v času od 21.6. do 25.6. Apartma Lavanda je komfortno opremljen apartma ki sprejme do štiri osebe, poleg osnovne namestitve in kuhinjskih pripomočkov imate na voljo tudi WiFi internet, SAT TV, klimo, uporabite pa lahko tudi zunanji bazen in roštilj.

Gume so naj pomembnejše na našem vozilu, zato jih moramo redno vzdrževati in menjavati. Letne gume se na vozilih lahko menjajo po 15. marcu, vendar to ni obvezno. Zimske gume imamo lahko na vozilu skozi celo leto, vendar se le te veliko hitreje obrabijo, vožnja z zimskimi gumami pri višjih hitrostih, pa se nam bo zdela nelagodna in glasna. Zato se priporoča, da se v obdobju, ko se ozračje segreje nad 10°C lahko že uporabljate letne gume, saj so zimske najbolj primerne za temperature pod 7°C.

Zimske gume se lahko zaradi visokih temperatur zelo hitro obrabijo, pri tem pa ne smemo pozabiti tudi na napake, ki nastanejo na avtomobilu. To sta na primer slaba poravnava krmilnega sistema in težave pri vzmetenju. Pregledovati moramo tako zimske, celoletne in letne gume pred poškodbami kot so žeblji, kamenčki, razpoke ter neenakomerna obraba pnevmatik.

Če odkrijemo kakršne koli nepravilnosti, se je najbolje odpeljati k vulkanizerju in povprašati za nasvet. V velikih primerih se da pnevmatike popraviti, v nasprotnem primeru pa vam strokovno svetujejo in priskrbijo nove pnevmatike. Strokovnjaki svetujejo, da se redno pregleduje tudi tlak v vaših pnevmatikah. Pregled naj bi bil pred vsako daljšo vožnjo in kadar se vam zazdi, da vožnja ni več popolnoma zanesljiva oziroma imate občutek, da je v pnevmatiki premalo zraka.

Letne gume se od celoletnih in zimskih razlikujejo v profilu, saj imajo zimske in celoletne ostrejše in profile bolj globoke kot letne gume. Pnevmatike se običajno menjajo, ko dosežemo mejo, ki jo določa proizvajalec na samih gumah z jasnimi oznakami. Ta se nahaja za letne gume pri 1,80mm, za zimske pa pri 3,20mm.

V naši bogati ponudbi so vam na voljo letne gume priznanih proizvajalcev. Izbirate lahko med proizvajalci Goodyear, Sava, Dunlop in Fulda. Za vas večkrat poskrbimo tudi z akcijskimi cenami pnevmatik. Letne gume so vam na voljo že od 27,35 € dalje.

Poleg ponudbe pnevmatik, pa vam lahko ponudimo pestro in ugodno ponudbo ALU ter jeklenih platišč za vaše vozilo. Brez težav vam v salonu opravijo tudi optično nastavitev podvozja, menjavo in centriranje gum, lahko pa vam popravijo tudi poškodovano platišče.