Kupujete letne ali zimske gume? Poiščite poceni gume z iskalnikom

Zimske gume
Zimske gume za boljši oprijem
 • 1 Database
Že od: 30,39 €
Letne gume
Letne gume za boljši oprijem na cesti
 • 1 Database
Že od: 29,28 €
Moto gume
Moto gume za boljši oprijem na cesti
 • 1 Database
Že od: 19,82 €
Platišča
Alu platišča za lep izgled vozila
 • 1 Database
Že od: 31,15 €

Poceni letne in zimske gume

Ob nakupu gum vam nudimo montažo po ugodni ceni.

POMEMBNO: Preberite si priporočila o starosti pnevmatik.

Informacije na email info@pocenigume.net (odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času). Letne oz. zimske gume lahko prevzamete osebno in sicer samo s fotokopijo potrdila naročila s spletne trgovine, prevzem pa je možen na naslovu Obrtniška ulica 4, 8210 Trebnje.

Smo podjetje z več kot 40-letno tradicijo prodaje pnevmatik in platišč. Naši začetki segajo že v leto 1970. Pri nas lahko dobite letne in zimske gume vseh dimenzij in proizvajalcev.

Poleg tega pa nudimo še ostale storitve:

 • Prodajamo letne in zimske gume
 • Prodajamo aluminijasta ter kovinska platišča
 • Polnimo pnevmatike s plinom (SECUR PNEUS)
 • Prodajamo traktorske pnevmatike
 • Nudimo montažo in centriranje pnevmatik
 • Izvajamo elektronsko lasersko nastavitev podvozja
 • Popravljamo avtoplašče in platišča
 • Sezonsko shranjujemo letne in zimske gume ter platišča
 • Chip tuning
 • Nudimo predelavo vozil na plinski pogon
 • Trgovina z rezervnimi deli
 • Servis vozil
 • Polnjenje klimatskih naprav ter servis

Smo tudi pooblaščeni reklamant za različne proizvajalce za letne in zimske gume.

Odlikujejo nas zanesljivost, strokovnost in širok spekter znanj. Na naslovu Obrtniška ulica 4, 8210 Trebnje boste našli vrhunske storitve za vsa vaša vozila: osebna vozila, motorna kolesa, tovorna, kmetijska in gospodarska vozila … Visoko usposobljena in odlično usklajena ekipa bo poskrbela, da boste z našimi storitvami več kot zadovoljni. V najsodobnejše opremljenem centru v Trebnjem se torej prepletata tradicija in sodobnost, vulkanizerske storitve pa so celovite in kvalitetne. Takšne, kot tudi morajo biti.

Sezona nakupa in menjave pnevmatik je pred vrati. Ne odlašajte predolgo in si izberite kvalitetne ter poceni zimske gume. Na zalogi imamo res pestro izbiro pnevmatik različnih proizvajalcev svetovnega formata: Sava, Goodyear, Dunlop, Fulda …

Spletna stran poceni gume je pravi naslov za nakup in garancijo storitve za katero se boste odločili.

V ponudbi odlične zimske gume po ugodni ceni

Kako izbrati ustrezne zimske gume za vaše vozilo?

Izbor kakovostnih zimskih gum je zelo pomemben – pnevmatike so namreč edini stik, ki ga ima vaše vozilo s cestiščem. Ohranjene zimske gume z odličnim profilom lahko bistveno vplivajo na vašo varnost, preprečijo zdrs s ceste ter splošno izboljšajo vaše udobje med vožnjo.

Za začetek naj vas opozorimo, da je letne gume z zimskimi potrebno zamenjati do 15. novembra. Če imate namen uporabiti kar tiste iz prejšnje sezone, preverite njihov profil. Če je le-ta plitkejši od 3 mm, gume žal niso več primerne za uporabo.

Pred samim nakupom novih, najprej preverite dimenzije oz. velikost pnevmatik, ki so na vašem vozilu če nameščene. Izberite poceni gume enakih dimenzij kot so originalne. Informacijo o velikosti boste našli na bočni strani obstoječe gume. Pri izbiri novih gum je tako najbolje, da se držite kar navodil proizvajalca vašega avtomobila.

Odločite se lahko tudi za vgradnjo večjih pnevmatik, vendar se je v tem primeru priporočljivo obrniti na strokovnjaka. Sicer zimske gume (pa tudi letne) večjih dimenzij povečajo površino gume, ki je v stiku z vozno površino, kar vpliva na odzivnost vozila ter boljše upravljanje skozi ovinke, vendar pa je vožnja s takšnimi pnevmatikami običajno težavnejša. Če želite optimizirati vaše vozne pogoje vam zato svetujemo, da se držite predpisanih vrednosti vašega vozila.

Pozorni bodite tudi na to, da se bodo izbrane zimske pnevmatike ujemale z najvišjo dovoljeno hitrostjo ter težo vašega vozila (indeks nosilnosti gume). Zimske gume se med seboj razlikujejo tudi po hrupu, ki ga povzročajo med vožnjo, oprijemu na mokri površini ter porabi goriva.

Za konec velja opozoriti če, da enake zahteve ter pogoji veljajo tudi za vozila s štirikolesnim pogonom, le da je le-ta v vsakem primeru najbolje opremiti s štirimi popolnoma enakimi pnevmatikami (model, profil, itd.).

icon

Kakovostna montaža

V naši delavnici bomo poskrbeli, da bodo vaše gume nameščene hitro in kakovostno.

icon

100% zadovoljstvo

Zagotavljamo vam, da boste z nakupom v naši spletni trgovini 100% zadovoljni. Na zalogi številne poceni gume.

icon

Hitra in ugodna dostava

V kolikor se ne bi odločili za montažo pnevmatik vam vaše nove pnevmatike hitro in ugodno dostavimo na vaš dom.

icon

Strokovno svetovanje pri izbiri pnevmatik

Nudimo vam tudi brezplačno strokovno svetovanje pri izbiri vseh vrst avtomobilskih ter moto pnevmatik v naši ponudbi.

Najnovejše novice z bloga

Scroll Up